• Het verhaal

Het verhaal

Mode en Maastricht gaan voor mij samen. Ik ben zelf opgegroeid in het noorden van het land en voor mijn studie Toerisme naar Maastricht verhuisd. Met een vader uit Echt had ik stiekem al liefde voor Limburg.


Maastricht heeft voor mij iets romantisch; een stad waar je fantastisch kunt shoppen, lunchen, borrelen, dineren en overnachten. Bezoekers vinden het gezellig om te shoppen in Maastricht door de historie en culinaire kwaliteiten. Daarnaast is het kleinschalig en dus sfeervol.

De typische Maastrichtenaar soigneert zich voordat hij/zij naar de stad gaat. Het heeft iets magisch als je op zondag door de stad loopt. De dag waarop velen gekleed zijn in hun beste outfit en het heerlijk vinden om hierin gezien te worden.

De reden waarom ik in Maastricht ben gebleven is natuurlijk niet zo moeilijk uit te leggen. Mijn liefde voor deze stad is groot. Ik heb er niet alleen fantastische vrienden en collega’s maar de stad daagt mij en mijn onderneming(en) telkens weer uit om nieuwe initiatieven te starten. Het leuke aan mijn vak: samenwerken met mensen en werken met kwaliteit in een kwaliteitsstad! De samenwerking met jonge ontwerpers en starters vind ik fantastisch. Hierdoor kan ik iedere dag weer genieten van deze mooie stad.