Hoe kom ik in contact met Le Marais?

Voor vragen over een online geplaatste bestelling, kun je ons contacteren op
+31 (0) 6 29 10 27 29 van maandag tot en met zaterdag en op de eerste zondag van de maand. Je kunt ons ook mailen op webshop@lemarais.nl, deze is gemakkelijk te bereiken via de chatbot rechts onder in het scherm. 

Je kan ook ook via onze social zoals Instagram een bericht achterlaten met je vraag. We nemen dan zelf zo snel mogelijk contact met je op.

 

Naar welke landen kunnen wij bestellingen verzenden?

We verzenden bestellingen naar alle landen binnen de Europese Unie: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

We verzenden NIET naar het Verenigd Koninkrijk.

 

Wat is uw return policy?

Bij Le Marais wordt de wettelijke retourtermijn van 14 dagen gehanteerd. Zorg er altijd voor dat de artikelen nog steeds alle originele labels en etiketten hebben en dat ze ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn. Tip: verstuur je retourzending verzekerd.

Retourzendingen zijn niet gratis bij Le Marais omdat Le Marais staat voor een duurzaam beleid. Verder staat ons vakkundig personeel staat altijd klaar om advies te geven. 

Als je vragen hebt over je aankoop of retour, of je wilt graag een artikel ruilen, neem dan contact met ons op via e-mail op webshop@lemarais.nl.

 

Hoe retourneer ik een artikel?

Zorg ervoor dat alle items nog steeds de originele tags en labels hebben en dat ze ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn. Vergeet niet om het retourformulier in te vullen.

Stop het artikel terug in de originele verpakking (schoenendoos, plastic zak, enz.) en verpak het vervolgens in een stevige doos.

Breng je retourpakket naar één van de pakketwinkels van bpost, UPS, GLS, PostNL of Colissimo. Goed om te weten: je kan meerdere bestellingen in één doos retourneren. Kleef één retouretiket op de buitenkant van het pakket en stop het andere retouretiket in de doos.