Le Marais werd in 2001 opgericht door Tanja Telders, zij pionierde met een inmiddels iconische samenstelling aan merken en zag de behoefte aan eenvoudige, kwaliteitsvolle kledingstukken  die beantwoordde aan de echte ervaringen van het dagelijks leven en tegelijkertijd stijl en comfort in evenwicht hielden. 

Tanja’s handtekening wordt herkend door haar geweldige gevoel voor innerlijke luxe en kwalitatief, tijdloos design.

OUR STORE

Le Marais is gevestigd is een karakteristiek pand uit 1706 en ligt net als de wijk ‘Le Marais’ 'in Parijs in het historisch hart van de stad, het Stokstraatkwartier. 

Als mode-inkoper heeft Tanja de afgelopen 21 jaar een interessante verzameling aan modemerken samengesteld. Le Marais is de thuisbasis van merken als No Man’s Land, Closed, Bellerose, Zenggi,

OUR STORE

Ruby Tuesday, Inti, G-Lab, Hartford, MKT, FFC en P448. Aanvullend op dit sterke merkenpakket biedt Tanja interessante jonge modeontwerpers uit Maastricht een podium om hun collectie te presenteren. Daarnaast zijn er met liefde accessoires geselecteerd van o.a. Post&Co, Epice, Talking Walls, Ellen Beekmans, Guanabana en Le Specs om de collectie te completeren. 

OUR STORE

In maart 2013 opende Tanja samen met haar man Didier een tweede winkel genaamd Le Marais Deux. In eerste instantie als outlet van Le Marais is deze in de loop der jaren uitgegroeid tot een concept store met eveneens een herencollectie met merken als Closed, Deus, H2O, P448, Mercer en Mizuno. 

Tanja’s visie en intuïtie is vandaag de dag nog net zo relevant als toen ze haar winkel in 2001 begon. Een klassieke, sportieve, maar duurzame garderobe met doordacht vakmanschap, aandacht voor detail en waar service en persoonlijke aandacht van het hechte team, de kracht van Le Marais vormen in zowel de fysieke, als online winkel. 

Over ons