Retourneren

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur ruilen dit doe je via ons retourportaal. Terugbetalingen worden verwerkt na ontvangst van het pakketje. Pakketje thuis laten ophalen? Dat kan! Meld je retour aan via ons portaal. 

1. AANMELDEN

Via ons retourportaal op de website. Klik daarvoor op deze link of de knop onderaan. De betaling gaat dan via ons systeem en het label kun je zelf uitprinten of digitaal. Het pakket hoeft dan alleen naar een afleverpunt te worden gebracht. 

We raden ten zeerste aan je pakket verzekerd te versturen, we vergoeden namelijk geen pakketten die niet bij ons aankomen. 

2. INPAKKEN

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is voor ons belangrijk te weten welke artikelen je wilt retourneren. Plak het adreslabel op een zichtbare plek van het pakket. Via ons retourportaal hoef je niks te doen.

3. VERSTUREN

Ga hiervoor naar een van de servicepunten in je buurt (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. Vergeet je pakket niet verzekerd te versturen! Wij vergoeden namelijk geen pakketten die verloren gaan en niet door ons worden ontvangen.

4. TERUGBETALING

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden. TIP: Kies voor store credit, zo krijg je meer terug én kun je nog een keer bij ons shoppen online of in de winkel :)