Retournering

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen door het bij een PostNL servicepunt af te geven of een andere service naar wens.

Bij Le Marais kan het retour sturen van een pakketje op 2 manieren:

1. Handmatig via het retourformulier dat bij de bestelling zit. 

2. Via ons retourportaal op de website. Klik daarvoor op deze linkDe betaling gaat dan via ons systeem en het label kun je zelf uitprinten. Het pakket hoeft dan alleen naar een aflever punt worden gebracht. Bij DHL hoeft het label niet uitgeprint te worden. Dit gaat via het afleverpunt.

Voor handmatige verzending, volg de volgende stappen:

1. Maak je pakket klaar met het retourformulier dat bij de bestelling zit.

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is voor ons belangrijk te weten welke artikelen je wilt retourneren. 

2. Plak het adreslabel op een zichtbare plek van het pakket.

Je kunt het pakket verzenden naar het volgende adres: Le Marais, Morenstraat 11, 6211 GE, Maastricht. 

3. Vermeld het afzend adres op het pakketje.

Schrijf je eigen adres op het pakketje. Het komt soms voor dat PostNL de pakketten terug naar de afzender moet sturen. 

4. Verzenden.

Ga hiervoor naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. Wil je zeker zijn van je zaken? Verstuur het pakket dan aangetekend. Wij vergoeden namelijk geen pakketten die verloren gaan bij PostNL en niet door ons worden ontvangen.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden.